perjantai 18. tammikuuta 2019

Pirkanmaalainen eurovaaliehdokas Seppo Lehto historioitsija yhteiskuntaoppinut, alkuperäkansan asialla ei matu- ja islaminvaasioiden rahoituksille


Pirkanmaalainen eurovaaliehdokas Seppo Lehto historioitsija yhteiskuntaoppinut, alkuperäkansan asialla, ei matu- ja islaminvaasioiden rahoituksille

Suomi on suomalaisten maa, Afrikka kantakoon omat populansa vaikka Hornaan vaan ei meidän lompakoillemme ja turvallisuttamme vaarantamaan.

Kyseessä myös tarkoitushakuinen ympäristörikos ja väestönvaihto, mikä näkyy kaduilla, päiväkodeissa, marketeissa jne. Kaikki tuo, voi vain arvata monenko miljardin vuotuinen kokonaismenoerä per vuosi. Sinä maksat, vaikket sitä rakastaisi, kun tollona äänestät demareita, kokkareita, kommareita, kepuleita, jotka hassaavat varantomme turhuuteen ja yhteiskuntarauhamme rikkomiseen lastenraiskauksista murhiin.


Olkaamme suomalaisia, eestiläisiä, ryssiä, bryssiä, ilma toiseuden kaikuja omilla alueillamme 

Pirkanmaalainen aito suomalainen europarlamenttiin, laukkuryssän poika, ilman neekeriveren tilkkaa, kuten Freukkareiden laulussa ;)

Vastustakaamme mokutusta kuten kommunismia ja isovenäläistä imperialismiakin alueillamme Petsamo, Salla-Kuusamo, Laatokan rannat ja Suomenlahden saaret, mitkä nyt moskovan oblastin miehittäminä.  
......................
Pirkanmaalainen eurovaaliehdokas Seppo Lehto humanisti, ei humanoidi taikamatolla
https://pirkanmaalainen-eurovaaliehdokas.blogspot.com/
.............................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti